Levering og returnering

 

LEVERING

Alle ordrer leveres til nærmeste pakkeshop enten via GLS, DAO eller Postnord.

Levering koster 39 kr. uanset størrelse og ordre over 599 kr. leveres fragtfrit. 

Lama Living forsøger at efterstræbe, at afsendelsen af ordrer sker indenfor 1-3 hverdage.
Såfremt varen mod forventning eller ved en fejl ikke er på lager, vil vi selvfølgelig kontakte dig hurtigst muligt, så vi i fællesskab kan aftale nærmere omkring levering.
Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, DAO eller Postnord, vil dette desværre tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. 
Lama Living kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord, DAO og GLS.
I tilfælde af meget forsinkede eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Lama Living naturligvis en ny leverance uden beregning.
Vi leverer desværre indtil videre ikke til udlandet (Kontakt os gerne for mere info)

Det er muligt at afhente varen på Østkystvejen 257, 9300 Sæby efter aftale.

FORTRYDELSESRET
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Lama Living

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
 

- Du har modtaget din vare.
- Du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men som leveres enkeltvis.
- Du får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os en meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen foregår via lamakontor@gmail.com.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Vi vil derefter kontakte dig hurtigst muligt.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

RETURNERING                                                                                                   
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. 
Du mister din fortrydelsesret, hvis:

 - Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.
 - Du bryder plomberingen.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

TILBAGEBETALING
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet og dette kan lade sig gøre.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du, inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til Østkystvejen 257, 9300 Sæby
Du skal sammen med varen vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

REKLAMATIONSRET
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret.
Reklamationsret betyder at du inden for 24 måneder efter købet kan klage over fejl og mangler ved varen. Dette betyder, at du kan få repareret varen, byttet varen, pengene retur eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.
Det betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået ved fejlagtig brug af produktet eller anden skadesvoldende adfærd.
Reklamationen skal ske hurtigst muligt efter fejl/mangler opdages. Rettidig reklamation anses som max op til 14 dage efter fejlen er opstået.
Reklamationsretten dækker IKKE når fejl, skader eller slidtage opstår på baggrund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.
Varen må under ingen omstændigheder tages i brug før reklamationen er færdigbehandlet.
Vi reparerer eller ombytter og sender en ny vare når vi har modtaget og gennemgået den defekte/fejlleveret vare.
Lama Living dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved reklamation.


Vi refunderer kun rimelige fragtomkostninger du måtte have i forbindelse med returnering af varen ved berettiget reklamation.
Ved returnering vedlæg venligst en kopi af den fremsendte kvittering indeholdende; navn, adresse og ordrenummer.
Lama Living er ikke ansvarlig for varen under forsendelsen.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE                                                                                   
Grundet forskellige typer skærme og farveindstillinger kan de viste produkter afvige fra deres egentlige farve. Se derfor evt. produktet på flere forskellige skærme for et bedre billede af produktets egentlige farve/udseende.
Produkterne kan variere i udseende, da ALLE vores produkter er unikke. Der findes simpelthen ikke to ens. 
Alle mål er ca. mål. Vær derfor opmærksom på at hvert enkelt mål, kan variere en smule.
Lama Living kan ikke holdes ansvarlig for mindre afvigelser i farve, udseende og størrelse. Til gengæld er dit produkt helt unikt.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.